"Fya"verkerier skrämmer inte mig!

Hej alla älskvärda kompisar!

Förra året var jag ju fortfarande valp och det var min husses och mattes debut som hundägare på nyårsafton vid den här tiden på året... Jaaa, vad ska jag säga?! Det gick bra, de var rätt duktiga.
Jag minns att jag passade på redan några dagar innan nyårsafton och fyllde deras fickor med mina favoritgodis och en skål hemma likaså och varje gång det smällde (även om det var en liten avlägsen smäll) tittade jag på dem och låtsades vara lite skrämd... Och de blev glada för att visa mig att detta inte var någonting att vara rädd för och GAV MIG EN GODBIT=)
 Som tur var slösade de inte bort tid på att trösta mig utan försökte bara att vara snabba med godbitarna. Så ganska snart behövde jag inte ens spela rädd längre, godisarna kom med automatik vid varje smäll. Husse och matte hade förstått reglerna! Lite gran som klickerträning: smäll! - godis! -smäll! -godis!
Jag inbillar mig att de redan ser fram emot de första smällen i år...

 Downloads: 4947 Downloads: 7117

Jag är en champinjon!

PANG! - PANG! - PANG!

Så låter det när husse beskriver för matte hur vi brukar spåra i skogen. Tror det ska föreställa att jag snabbt och säkert spåra upp dessa löjliga sökpinnar (egentligen kollar jag bara var han har hängt sina ännu löjligare klädnypor med fladderband i träden -det behövs inget luktsinne för att spåra men de får gärna tro på det...), en efter en efter en.
YES, de tycker verkligen att jag är super duktig! "Herregud hon är ju en riktig champion" säger matte imponerad. "Nä, snarare champinjon" tycker husse. Jaja, det låter ju ännu bättre. Då är jag det!

Stolta Lizzy
(spår-champinjon)

charmig champinjon

Önskelistan

Pling pling klingeling! Hör ni alla dessa fina juliga ljud nu överallt?
Människorna tycker ju såååå mycket om HARMONI och FRED och RO -i alla fall just nu, ungefär precis exakt två veckor innan det kommer att smälla till ordentligt. Konstigt.
GIVMILDA är de också just nu det gäller att passa på, kära hundkompisar, att lämna in önskelistor till era hussar och mattar.
Jag är ju kvalitetsansvarig i vårt lilla företag och visste direkt vad jag skulle önska mig när husse sa generöst : "Du får välja PRECIS VAD DU VILL!" --- Jag önskar mig allt. punkt. inget mer. bara allt. Nja, det tyckte inte husse var rimligt.
Okej då, lite av varje alltså: en nästan levande höna till skoj&lek och möjligen lite träning, delikatessroulader på julbordet och mina favoritöron. Och så klart lite skönhetsprodukter.
Och sedan ska jag be husse att ge  en sådan fin varm vinterkappa med praktisk ryggficka och godispåsar till matte, så att hon inte behöver skämmas med sin gamla parkas och framförallt orkar vara ute med mig läääänge och tar med sig någon leksak och rikligt med godis!! Snäll och osjälvisk som jag är.

Och tack matte, att du lärt mig att öppna paket så fint. Det kommer jag ha MYCKET nytta av till Jul.

God Jul till er alla!
Lizzy

Jag väntar fint tills jag får

You got mail!


RSS 2.0